Logo

Meld je gratis aan voor het webinar en leer

Hoe zelfstandig professionals meer omzet maken, uitdagende opdrachten binnenhalen en zo hun eigen business opbouwen

Zonder meer of harder te werken,

zelfs als ze niet kunnen verkopen.

Volgende sessie start over:

Na deze gratis masterclass weet je:

Happy
  • Met welke 3 fouten zelfstandig professionals zichzelf en hun bedrijf saboteren en hoe je dat kunt doorbreken
  • Welke drie sleutels de deur openen tot meer omzet en vrijheid
  • Welke eerste stap jij nu kunt zetten om de komende 5 jaar € 200.000 extra omzet te maken

Deze waardevolle masterclass wordt als kosteloos webinar aangeboden en duurt ongeveer 35 minuten.

Gabe de Jong

Wie ben ik?

Ik ben Gabe de Jong en ik ben in 2009 gestart als zelfstandig ondernemer. Eerst als leiderschapstrainer en coach, daarna als interim en verander manager. Ik heb veel ervaring in de IT-omgevingen. Kijk voor mijn profiel op LinkedIn.

Nuchtere ondernemerscoaching

Ik kom uit het noorden van het land, daar schijnen we nuchter te zijn. Ik ben goed in analyseren en doorprikken waar de pijn zit. Ik zal dat ook doen, als het nodig is. Altijd vanuit de intentie om de ander een stap verder te helpen.

Met een snufje wetenschap

Ik pas recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van ondernemerschap toe, op een praktische manier. Ik ben parttime verbonden de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ik promotieonderzoek doe op het snijvlak van ondernemerschap, psychologie en sociologie.

Door je op te geven voor de masterclass krijg je een gratis voorproefje van hoe ik werk. Dit geeft jou een idee of we samen kunnen werken om jouw business op een effectieve manier verder op te bouwen.

Heb je een vraag?

Wat kan ik tijdens de masterclass verwachten?

We staan in de masterclass stil bij drie dingen:

  1. Hoe zelfstandig professionals zichzelf en hun bedrijf saboteren
  2. Welke drie sleutels de deur openen tot meer resultaat
  3. Welke stap die alles verandert jij nu kunt zetten

Aan de hand van een concreet voorbeeld laat ik je zien hoe een professional zijn omzet van € 130.000 per jaar kan laten groeien naar meer dan € 175.000. Zonder meer te werken en zonder geheime toverformule.

De masterclass is online en wordt aangeboden als webinar. Tijdens het webinar kun je reageren en je vragen stellen, waar je persoonlijk antwoord op krijgt. 

Hoe kunnen jullie helpen?

We hebben een methode ontwikkeld die we als basis gebruiken om zelfstandig professionals de kern van ondernemerschap te leren. Dat betekent dat we ons richten op het verbeteren van vaardigheden op het gebied van netwerken, verkopen en kansen zien en benutten. 

Daarnaast is het vaak belangrijk om te werken aan je bewuste of onbewuste ineffectieve overtuigingen. We gebruiken daarvoor RET, rationele effectiviteitstraining. 

Los van de methode is elk traject maatwerk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we de ene persoon meer helpen bij het ‘aan tafel komen’ terwijl een ander meer ondersteuning krijgt bij het schrijven van winnende offertes. 

Voor wie is de masterclass?

De Masterclass is voor zelfstandig professionals die het gevoel hebben dat ze meer omzet zouden moeten kunnen maken, gezien hun kennis en ervaring. Toch lukt het je niet goed om jezelf te verkopen.

Dat is vervelend, wat daardoor ervaar je niet de vrijheid van het zelfstandigondernemerschap die je graag wilt. 

Natuurlijk heb je niet stil gezeten. Je hebt al een heel aantal dingen geprobeerd, maar merkt dat het je niet lukt om echt verandering aan te brengen. 

In de Masterclass krijg je inzicht in de manier waarop je verandering in gang kunt zetten en we hopen dat het je inspireert om ook daadwerkelijk andere keuzes te maken. 

Voor wie is de masterclass tijdverpilling?

Kijk de masterclass vooral niet als het je al supergoed bent in het binnenhalen van je eigen klanten, je omzet minimaal € 180k per jaar is en je super tervreden bent met hoe het gaat. 

Besteed er ook geen tijd aan als je het prima vindt om via tussenpersonen te werken. Of als je je kop in het zand wilt steken. Of als je opzoek bent naar een formule om snel rijk te worden. 

Geldt dit allemaal niet voor jou? Investeer dan 35 minuten om de masterclass te volgen.